Садовому порадили "любити грішми"

Депутати Львівської міської ради висловили незадоволення з приводу частки коштів, яка відводиться на сферу спорту. На їх переконання, вона не може становити менше 1%, як це зазначено в проекті бюджету. Міський голова Андрій Садовий пообіцяв перенести розгляд цього питання на наступне пленарне засідання під час розгляду бюджету розвитку.

Про це стало відомо сьогодні, 6 лютого, під час сесії Львівської міської ради, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

Депутат Львівської міської ради Роман Федишин звернув увагу депутатів на те, що цього року в проекті бюджету частка коштів на спорт є досить маленькою і до затвердженої суми необхідно додати 1 млн гривень, аби вона становила хоча б 1% від бюджету. Депутати фракції ВО "Свобода" підтримали Федишина і зазначили, що 1% - це також замало.

Після тривалої суперечки між міським головою та свободівцями Роман Федишин заявив, що Садовий "любить грішми" і тому не хоче переглянути проект і виділити кошти на спорт.

У відповідь на заяви міський голова Львова Андрій Садовий сказав, що видатки на спорт "обраховано по тих нормативах, які надала держава". Також він зазначив, що немає звідки взяти ту кількість коштів на спорт, яку вимагають встановити депутати.

Окрім цього, він додав, що поручав директору департаменту "Адміністрація міського голови" Олегу Березюку попрацювати над збільшенням коштів, які можна виділити на спорт у два рази, порівняно з 2013 роком.

Відтак, було вирішено, що питання виділення частки коштів на сферу спорту буде розглянуто на наступному пленарному засіданні в рамках бюджету розвитку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: