Садовий порівняв "Свободу" із терористами

Сьогодні на пленарному засіданні міської ради під час голосування за бюджет міста на 2014 рік, за пропозицією депутатської бюджетної комісії, був скасований пункт ухвали, яким повертались премії працівникам міськради та заступникам міського голови. Водночас, кошти на премії, 2,5 млн грн на апарат управління, були перескеровані у резервний фонд.Про це кореспонденту Дивись.Інфо повідомили у прес-центрі Львівської міської ради.

«Заступники міського голови мають премію 10%. Таку саму премію мають всі працівники департаменту «Адміністрація міського голови». Тобто, ці хлопці, проти яких порушуються кримінальні справи, викликаються на допити, дають свідчення, вони працюють за 1300 грн. Ми сьогодні мали можливість дати їм більшу платню, але депутати цього не зробили і 2,5 млн грн були вилучені з коштів, які йшли на апарат управління. Рівень зарплати є надзвичайно критично низький.

Ті великі гасла, які озвучуються на Майдані, чомусь забуваються, коли депутати вертаються до Львова. Це сумно, боляче, але це реалії нашого життя», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: