У Львівській облраді розкажуть про енергозбереження

Завтра, 7 лютого, у Львівській обласній раді відбудеться інформаційна сесію представників Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації та Фонду Східна Європа, яка відбудеться 7 лютого об 11.00 годині у кабінеті №307 Львівської обласної ради. Учасники цієї зустрічі презентуватимуть програму «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини». Після закінчення інформаційної сесії відбудеться прес-конференція. Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛОР

Під час заходу буде представлений конкурс у рамках програми для міст Львівської області. За результатами конкурсу відбудеться відбір двох пілотних міст,  яким, окрім фінансування у розмірі 400 тисяч, надаватиметься комплексна інформаційна та експертна підтримка.

Відзначимо, що вказана вище програма є спільною ініціативою Львівської обласної ради, обласної державної адміністрації та Фонду Східна Європа. Її  реалізують за підтримки Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA) через Посольство Швеції в Україні.

Конкурс є частиною комплексної програми «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини», що впроваджується з 1 жовтня 2013 до 30 вересня 2016 року.

Метою програми є стимулювання ефективного використання енергетичних ресурсів області шляхом посилення потенціалу місцевих органів влади і бізнесу у сфері розробки, оцінки та запровадження стратегій і проектів у галузі енергозбереження й використання альтернативних та відновлювальних джерел енергії.

Під час прес-конференції на питання журналістів відповідатимуть:

П'ятак Валерій Альбертович - заступник голови Львівської обласної ради;

Лях Віктор  В'ячеславович -  Президент Фонду Східна Європа;

Довба Микола Олексійович - директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: