Для мене велика честь взяти на поруки хлопців, - Садовий

Майже сотня львів’ян відгукнулись на пропозицію міського голови Львова Андрія Садового та написали сьогодні клопотання про готовність взяти на поруки львів’ян – фотографа Мар’яна Гавриліва та учасника Євромайдану Олексія Салигу, яких затримали у Києві та відкрили кримінальні провадження за участь у Євромайдані. Мар’ян Гаврилів з численними травмами перебуває у лікарні, побитий Олексій Салига – у Лук’янівському СІЗО. Cуди про обрання їм запобіжного заходу переносять. Судове засідання у справі Мар’яна Гавриліва призначено на 14 лютого, Олексія Салиги – на 13 лютого, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Для мене велика честь написати заяви і взяти на поруки хлопців, які перебувають зараз в ув’язненні. Дякую усім небайдужим львів’янам,  які погодилися сьогодні прийти і написати ці заяви. Ми повинні дбати про кожного, ніхто не має бути покинутий чи залишений без уваги. Наш девіз – в єдності сила. Ми переможемо, тому що все це шито білими нитками», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 12 грудня минулого року з ініціативи міського голови Андрій Садового понад 100 львів’ян написали клопотання про взяття на поруки львівського фотографа Олега Панаса. Вже 17 грудня Олега Панаса було звільнено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: