Львів’яни літнього віку побували в музеї «Таємна аптека»

Львів соціальний. Вчора, 6 лютого, львів'яни літнього віку, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському тер центрі, побували на екскурсії у інтерактивному музеї «Таємна аптека», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«У цьому загадковому місці присутні ознайомилися з історією незвичного музею, дізналися про таємний вхід у підземелля. Тут "виявили" давню фармацевтичну лабораторію, у якій таємний аптекар досі "варить" мило для хабарників" і виготовляє "пігулки для щастя". В ході екскурсії наші підопічні переглянули цікавий фільм про таємного аптекаря, були свідками приготування ліків, смакували еліксир молодості та щастя», - розповіла культорганізатор Львівського міського терцентру Віра Костецька.

Нагадаємо, Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

«Організовуючи дозвілля для одиноких львів'ян похилого віку ми вивчаємо настрої клієнтів, побажання до проведення якого роду заходу вони хочуть долучитися, даючи можливість спілкування, пізнання нового. Намагаємося створювати умови для покращення емоційного стану та духовного насичення їх життя», - розповів директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського терцентру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233 10 49.

Довідка

Аптека «Під Угорською короною» заснована 1772 року на колишній Бернардинській площі (тепер площа Соборна) представником знаної родини французьких емігрантів Александром Лошан де Бер'є. Назва аптеки пов'язана з тим, що, за легендою, поряд у Бернардинському монастирі певний час перебували реліквії Св. Стефана – короля і покровителя Угорщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: