Олександр Шимко проведе марафон з оздоровчої ходьби

Уже цього тижня автор унікальної оздоровчої методики Олександр Шимко приїде до Львова та на власному прикладі розкаже пенсіонерам про переваги здорового способу життя. Практичні заняття з оздоровчої ходьби відбудуться 8 лютого, а у неділю, 9 лютого, активні пенсіонери Львова візьмуть участь у марафоні в центрі міста, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Рух – це життя. Вже понад 100 львів’ян літнього віку виявили бажання прийти на семінар з оздоровчої ходьби від Олександра Шимка, засновника та викладача цієї унікальної методики оздоровлення. Впродовж вихідних, 8 та 9 лютого, тренер розкриватиме секрети здорового тіла та розповість, як залишатись у формі навіть будучи на пенсії.

Олександр Шимко – професійний спортсмен, заслужений тренер України, який уже 5 років викладає в Києві унікальну методику оздоровчої ходьби для широких мас населення. В рамках співпраці із громадським об'єднанням САМОПОМІЧ 8 лютого тренер демонструватиме у Львові особливості власної методики, а уже наступного дня львівські пенсіонери зможуть на практиці переконатись, що, якщо правильно ходити – можна значно покращити власне здоров’я.

Дводенний семінар з оздоровчої ходьби за участю Олександра Шимка відбуватиметься у спортивному залі СШ №90 (вул. Антоненка-Давидовича, 2) з 10:00 до 16:00 год. Урочиста оздоровча ходьба відбудеться 9 лютого біля Оперного театру і розпочнеться о 12:00 год.

«Така зацікавленість мешканців свідчить про справжню їх актуальність для міста. Це означає, що наші пенсіонери дійсно хочуть жити здоровіше. Саме тому ми створюємо можливості для різних вікових категорій львів’ян, де б поєднувалося цікаве дозвілля, користь для здоров’я та задоволення від спілкування», – зазначає координатор заходу Олексій Кучеренко.

Запрошуємо львівських пенсіонерів взяти участь у семінарі та дізнатись, як жити здоровіше. Дізнатись про подію більше: 297-1000, 0938327748 або [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: