Працівники «Епіцентру» вимагають розібрати барикади (фото, відео)

Сьогодні, 7 лютого, близько 60 працівників «Епіцентру», що на вул. Городоцькій, 302, вийшли до барикади, яка розташована в’їзді до гіпермаркету. Люди вимагали розблокувати гіпермаркет. Між блокувальниками та працівниками «Епіцентру» виникли емоційні перепалки, пише Захід.нет

На пікет вийшли переважно жінки, які зачитали звернення (стор. 2) працівників. У ньому вказано, що їхня робота не має жодного стосунку до діяльності Партії регіонів. «Ми розуміємо, що блокування роботи може призвести до скорочення штату працівників та зниження заробітної плати, а в подальшому до падіння рівня економіки Львівщини», - йдеться у зверненні. Зі слів працівників, поки нікого не звільнили, але з 15 лютого їх відправляють у відпустки за свій рахунок.

Водночас блокувальник Андрій сказав, що основною вимогою є вихід з Партії регіонів власника Епіцентру, а також припинення фінансування влади.«Нам ніхто за це не платить, ми прийшли сюди зі своєї ініціативи. Ми блокуємо вже другий тиждень і вимагаємо, щоб власник гіпермаркету перестав фінансувати владу, яка є проти народу»,-сказав він.

Своєю чергою працівники гіпермаркету, вважають, що блокування Епіцентру це – спланована стратегія конкурентів. Також, з їхніх слів, діти працівників і вони самі активно підтримують протести у Києві. Працівниця гіпермаркету Людмила, сказала ZAXID.NET, що працює в Епіцентрі вже 8 років і додала, що вперше за весь цей час їй затримали зарплату.

«Я так само люблю Україну і за неї турбуюсь, і я виступаю проти тої влада яка уже всіх дістала, але я є проста людина і тут працюють прості люди, які переживають за свої сім’ї. І те, що ми бачимо зараз, оці барикади, що налаштовані проти людей, то мені за це болить. Я поважаю цих людей, які стоять проти нас, але хочу щоб і мене поважали. Я можу тільки подякувати власнику гіпермаркету за те, що я маю роботу»,-сказала вона.

Водночас, головний бухгалтер гіпермаркету розповіла: «Ми виплачуємо офіційно заробітню плату всім працівникам. На даний момент є реальна загроза, що робота гіпермаркету буде зупинена, а наші працівники залишаться без робочих місць».Також вона додала, що гіпермаркет зазнав значних збитків, але назвати їх не може бо це – комерційна таємниця: «Поки що звільнень немає, але якщо блокування буде продовжитись, то люди підуть у відпустку за свій рахунок».

Нагадаємо, мережа гіпермаркетів «Епіцентр» поширила заяву про те, що  компанія засудила будь-яке застосування сили і знущань над людьми, наголосивши, що стоїть на стороні народу.

26 січня активісти заблокували діяльність львівських гіпермаркетів «Епіцентр», власниками яких є нардеп від ПР Олександр Герега та його дружина Галина Герега, секретар Київради.

епіцентр2 епіцентр3 епіцентр4 епіцентр5 епіцентр6

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: