"Охмадит" залишився без тепла

Станом на 8.00 годину  8 лютого 2014 року системи життєзабезпечення області функціонують без порушень, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА

Ха винятком:

У селищі Брюховичі 6 лютого о 16.15 між адміністративним та лікувальним корпусом комунального закладу Львівської обласної ради “Львівська обласна дитяча клінічна лікарня “ОХМАТДИТ”  стався прорив теплотраси діаметром 80 мм.

Аварійною бригадою ЛМКП “Львівтеплоенерго” 6 лютого проведено ремонтні роботи та відновлено подачу тепла до лікувального корпусу лікарні, евакуація хворих дітей не проводилась. Ремонтні роботи плануються проводити зранку в понеділок 10 лютого.

Проїзд автомобільними дорогами державного та місцевого значення забезпечено. Дорожнє покриття на дорогах державного та місцевого значення мокре, місцями засніжене.

Хмарна погода з проясненнями. Вночі без опадів, вранці та вдень подекуди невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7 – 12 м/с. Температура повітря  вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 3 – 8° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: