Протести мають бути мирними і все повинно відбуватись в рамках закону, - Мадзяновський

“Сумно, коли право сили переважає силу права. Процеси останніх тижнів засвідчили, що в нашій державі, яка хоче називатись європейською державою, яка хоче називатись правовою державою, на жаль, не всі люди, які декларують проєвропейські цінності, хочуть дотримуватись цих цінностей у своїй діяльності». Про це сказав заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Андрій Мадзяновський під час політичного ток-шоу «Прямим текстом. Бліц»  на телеканалі ZIK, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Зокрема, він розповів про своє ставлення до подій 23 січня (захоплення будівлі Львівської ОДА). Нагадав, що слідче управління ГУ МВС України у Львівській області порушило кримінальне провадження за статтею 341 ККУ (Самовільне захоплення державних будівель). Наголосив, що все повинно відбуватись виключно в рамках закону.

«Також 30 січня (через тиждень) працівників ОДА повторно невідомі особи або самопроголошені так звані коменданти змусили покинути свої робочі місця, перервати виконання своїх службових обов’язків, а вони, як державні службовці, давали присягу державного службовця. Вони крім своїх прав ще мають обов’язки, яких вони мають дотримуватись у своїй діяльності.    І ці люди, які перешкоджали, користуючись так званою революційною чи іншою, на їх погляд, доцільністю – от це, напевно, і є оцінка правоохоронним органам їхньої діяльності.  Жодна доцільність: політична, революційна, будь-яка  – вона є ніщо, якщо не іде поряд із законом», – резюмував Андрій Мадзяновський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: