Порошенко балотуватиметься у Президенти

Народний депутат з фракції «Батьківщина» Юрій Стець інтерв'ю «Главкому"  розповів, що згідно із останнім опитуванням, ще не опублікованим, за партію «Солідарність» готові проголосувати 9,6 % від тих, хто готовий прийти.

«Очевидно також, що якщо Порошенко піде кандидатом у президенти, він буде публічно спиратися на цю партію. Я з самого початку говорив, що ми з Порошенком є не тільки друзями, але й політичними однодумцями. Коли мені пропонували очолити «Солідарність», це була пропозиція від Порошенка і вищого органу партії. На той момент йшлося про те, що, можливо, Порошенко буде балотуватися кандидатом в мери Києва. І тоді його позиція полягала в тому, що він повинен бути рівно наближений до всіх політичних партій, а не представником якоїсь політичної сили. Але пряма асоціація «Солідарності» з ним очевидна», - заявив Стець.

Депутат вважає  що зараз не доречно говорити про президентські рейтинги. «Але рік тому у нього був рейтинг 1,2% , а зараз, за останніми опитуваннями, які я бачив, - 11-13 % від всіх і 15-17% від тих, хто готовий прийти на вибори. Чи доречно при цьому говорити про його можливе балотування в президенти? Очевидно», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: