Садовий не полетів у Сочі: замість нього про «Олімпіаду-2022» говорив його новий заступник

У міського голови Львова Андрія Садового з’явився новий заступник. Про це кореспонденту Дивись. Інфо повідомили у прес-службі заявкового комітету з підготовки та супроводження заявки на здобуття права проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року в Україні.

Як йдеться у повідомленні, «у Сочі Україна представила концепцію власної Олімпійської Заявки - Львів-2022»

«У головному Медіа-центрі Олімпійських Ігор у Сочі Україна представила членам Міжнародного олімпійського комітету, спортсменам і вболівальникам - концепцію Олімпійської Заявки - Львів-2022», - йдеться у повідомленні.

Далі вказано: «У свою чергу, заступник міського голови Львова, Андрій Москаленко запросив журналістів, спортсменів та олімпійських експертів відвідати Львів, щоб особисто переконатися в унікальності стародавнього міста і насолодитися відпочинком у Карпатах. «Львів - цікаве, мультикультурне і гостинне місто з багатою історією, його величезна культурна спадщина - це нове відкриття для світової спільноти. Центр нашого міста внесений до світової спадщини ЮНЕСКО. А найбільшою нашою цінністю є люди, які живуть у нашому місті. Саме завдяки їм місто має таку чудову атмосферу. У Львова вже є досвід проведення міжнародних спортивних подій, наприклад Євро 2012, і ми будемо готові на найвищому рівні приймати Олімпіаду - 2022",- заявив Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: