У Львові стріляли у вікна диспетчерської Станції швидкої медичної допомоги та дитячого поліклінічного відділення 4-тої поліклініки на Сихові

Як повідомила головний лікар Львівської станції швидкої медичної допомоги Наталія Поважук, сьогодні близько 06.30 год ранку працівники диспетчерської підстанції, що розташована на пр. Червоної Калини, 57, почули вистріли. Пізніше виявлено, що внаслідок вистрілів пошкоджено вікна у диспетчерській Станції швидкої медичної допомоги та у дитячій поліклініці, що поверхом вище. Одразу ж на місце викликали міліцію, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Наші працівники близько 06.30 год почули вистріли. Потім з’ясували, що від вистрілів пошкоджено вікна диспетчерської та дитячої поліклініки. Пошкоджено тільки зовнішнє скло, внутрішнє ціле. На склі невеликі отвори. Працівники одразу ж викликали міліцію. Обстежили територію, гільз на місці не виявлено. За цим фактом міліція веде розслідування», - розповіла Наталія Поважук, головний лікар Львівської станції швидкої медичної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: