Бюджетна комісія розглядає проект обласного бюджету Львівської області на 2014 рік (фото)

Триває робота над формуванням обласного бюджету Львівської області на 2014 рік. Зараз його проект розглядає постійна комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі облради.

Попередньо у Львівській обласній раді відбулися громадське обговорення, слухання проекту бюджету Львівської області у постійних комісіях обласної ради, під час яких було висловлено немало конструктивних думок та пропозицій до проекту головного фінансового документу Львівської області на 2014 рік.

Зараз на бюджетній комісії обговорюються ці пропозиції. В обговоренні беруть участь заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, голови постійних комісій, представники Головного управління Міністерства доходів та зборів у Львівській області, департаменту фінансів та інших профільних департаментів Львівської обласної державної адміністрації.

Голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик назвав цей бюджет „оптимальним у видатках і дуже ризикованим у доходах”.

комісія2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: