Колодій привітав з ювілеєм Дарію Гусяк

Відомій громадській діячці, політв’язневі, зв’язковій Романа Шухевича Дарії Гусяк виповнилося 90 років. З нагоди ювілею Дарію Гусяк привітав голова Львівської обласної ради Петро Колодій. Очільник обласної ради побажав ювілярці міцного здоров’я, радості й добра, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі облради.

У вітальній адресі Петро Колодій, зокрема, відзначив, що 90-літній ювілей відзначає людина, чиє життя слугує прикладом жертовного служіння своєму народові, своїй землі. В складні для України часи вона не залишалася осторонь національно-визвольних змагань українського народу, оскільки незмінними прагненнями Дарії Гусяк була незалежність Батьківщини.

Очільник обласної ради наголосив: «Відданість національній ідеї, сила духу, переконаність у своїй правоті й любов до батьківської землі не дали репресіям радянської системи зламати Вашу віру в краще прийдешнє українського народу. Саме завдяки таким людям, як Ви, стало можливим проголошення в 1991 році нової держави – Незалежної України. Низький уклін Вам і шана за мужність, відвагу, чітку державницьку позицію, добрі справи».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: