Революцію в Україні треба робити за прикладом Боснії та Герцеговини, - нардеп (відео)

Народний депутат України Олег Ляшко вважає, що учасники Майдану повинну діяти так само, як «наші брати слов’яни» у Боснії та Герцеговині.  

Про це Олег Ляшко заявив сьогодні, 10 лютого, зі сцени Євромайдану у Львові, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Вони вийшли і за три дні зробили революцію. І заарештували Президента, який за 50 тисяч євро продавав помилування вбивцям, ґвалтівникам, педофілам і іншим педерастам. Ось як ми повинні діяти. До речі, революціонери там сказали, що це ми їх надихнули на революцію. Скільки ще повинно відбутись революцій, щоб ми зрозуміло, що треба діяти рішуче і радикально йти вперед, а не колами водити народ, як Мойсей 40 років водив», - сказав Олег Ляшко.

Він також додав, що «нарване львівське студентство» не повинно співати пісень, яких можна поспівати і дома, а йти революцією до кінця.

«Поки ми з вами танцювали, вони на 20% обвалили гривню, обікравши кожного із нас. Конституцію України будуть змінювати рік або два, саме тому я зареєстрував у ВРУ законопроект про проведення дострокових виборів Президента і ВРУ 30 березня 2014 року. Немає куди відтягувати і про що домовлятись», - вважає Олег Ляшко.

Нардеп також наголосив, що «ця банда розуміє тільки мову сили», тому закликав розпустити ВРУ, як дармоїдів, які захищають тільки свій бізнес.

«У Януковича не вистачить розуму, бо він у школі не вчився. Треба нах…гнати цю банду», - сказав Олег Ляшко.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: