Вихованці Дитячих клубів Львова безкоштовно відвідуватимуть ковзанку на пл. Ринок

В центрі міста дітвора кататиметься на ковзанах щопонеділка та вівторка протягом місяця. Вже сьогодні перша група із 10 вихованців Дитячих клубів Залізничного району розважатиметься на льодовій атракції. Загалом, безкоштовно побувати на ковзанці на пл. Ринок  матимуть змогу 80 дітей з різних районів Львова.  Безкоштовні запрошення найактивнішим гуртківцям Дитячих клубів Львова надали організатори Різдвяного Ярмарку у Львові. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

«Сани та ковзани – найулюбленіші зимові розваги дітей. Нещодавно завершився період змагань з санного спуску, які проводили наші педагоги в рамках Спартакіади серед команд Дитячих клубів. Дуже приємно, що тепер наші вихованці мають змогу спробувати навчитися покататися на ковзанах», - зазначила Леся Білецька, директор Дитячих клубів Залізничного району.

«Я хочу навчитись кататись на ковзанах, це вперше у житті я йду на ковзанку. Я думаю, що це весело і не важко. Ми завжди, гуляючи із мамою на площі Ринок,  дивимось  як діти катаються на  ковзанці. Я завжди мріяла спробувати сама», - розповіла Анна Мазепа, вихованка Дитячих клубів Залізничного району.

Крім того, від початку зимового сезону 45 вихованців  Дитячих клубів Франківського і Сихівського районів мають змогу безкоштовно відвідувати ковзанку в спорткомплексі «Медик».

Партнери: ТзОВ "Львівські ярмарки"; Спортивно-розважальний комплекс "Медик", вул. Горбачевського, 24.

Нагадаємо, що Дитячі клуби Львова – це мережа осередків дитячого дозвілля із безкоштовними гуртками. Крім занять в гуртках, вихованці Дитячих клубів Львова залучаються до творчих майстер-класів, любительських спортивних змагань, тематичних свят та екскурсій містом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: