Якби не Порошенко, то ми б уже не мали цієї банди при владі, - Ляшко про події на Банковій (відео)

Студенти зі Львова, Івано-Франківська, Тернополя та інших міст на вулиці Грушевського у Києві показали цій країні приклад того, як потрібно воювати за своє майбутнє, а горе-політики, які назвали їх провокаторами, сьогодні на їх горбу хочуть пролізти до влади.

Про це під час виступу зі сцени Євромайдану у Львові заявив народний депутат України Олег Ляшко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Якби не пузаті політики, які зупинили похід 1 грудня на Банкову, то ми б уже не мали цієї банди при владі», - сказав Ляшко.

Він також додав, що «тоді вони називали цих людей тушками і провокаторами, а сьогодні на горбу цих людей хочуть прийти до влади».

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:


Нагадаємо, 29 грудня під час візиту до Львова Петро Порошенко під час брифінгу прокоментував провокацію, яка відбувалась біля Адміністрації Президента України. Порошенко наголосив, що «картинка» по телебаченню виглядає набагато страшніше, аніж насправді там розвивались події.

Порошенко повідомив, що разом із ним біля АПУ перебувала і його дружина, яка знаходилась у 40 метрах від трактора.

«Жодної секунди сумніву про те, що ми маємо бути там – не було. Чому? Це була провокація. Вони хотіли продемонструвати, що увесь український народ, що українські патріоти виглядають так, як ці переодягнені співробітники спецслужб, що нібито українські патріоти і націоналісти нападають і ми маємо чітко продемонструвати, що це так не є. але там не обійшлось без Божої волі, адже коли мене бандити стягнули з того трактора і кинули у натовп, який був озброєний ножами, сокирами, адже жодної неозброєної людини серед тих провокаторів не було… Я все життя буду пам’ятати, як десятки людей, ризикуючи власним життям, кинулись на них для того, щоб вирвати мене звітам лише для того, щоб врятувати Порошенка», – розповів Порошенко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: