Знайшли водія, який збив насмерть пішохода на трасі Київ-Чоп

Встановити водія-втікача допомогли уламки автомобіля, залишені на місці аварії

Про це повідомляє прес-служба УДАІ Львівщини

ДТП трапилась цієї п’яниці ввечері на перехресті дороги «Київ-Чоп» у Стрию. Водій буса «Фольксваген Транспортер» повертався до Львова. За попередніми даними, чоловік не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та збив 47-річного мешканця Стрийського району. Водій-порушник одразу ж поїхав із місця події.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тяжкі травми, від яких помер згодом у лікарні.

Під час огляду місця аварії співробітники ДАІ виявили уламки від авто, яким було скоєно ДТП. Завдяки цій знахідці вдалося швидко встановити колір, марку та модель автомобіля-втікача.

Невдовзі у поле зору правоохоронців потрапив мешканець Львова. У п’ятницю 41-річний чоловік приїжджав до Стрия у справах та ввечері повертався додому.

Неподалік його будинку у Львові правоохоронці виявили мікроавтобус «Фольксваген Транспортер». Про причетність чоловіка до ДТП свідчили технічні пошкодження на цьому авто.

Аби приховати вчинене, спритник навіть намагався самотужки відремонтувати автомобіль і вже встиг замінити деякі деталі. Втім, довести задумане до кінця завадили правоохоронці.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини та причини цієї ДТП.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: