Найчарівніші дічата Львова розпочали «бій» за корону (фото)

У суботу, 8 лютого у Львові пройшов кастинг «Міс Львова 2014», а вже з понеділка 25 дівчат з понад 100 обраних продовжили боротьбу за таку жадану корону. Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

Зі слів організаторів, основні умови кастингу – це вік до 24 років та відсутність обручки.

Аби вразити журі конкурсантки не тільки демонстрували гарні форми, але й вдавалися до хитрощів та демонстрували свої таланти: співали, танцювали бальні танці, знімали підбори та декламували вірші.

Деякі учасниці чудово розмовляли англійською та німецькою мовами з одним із членів журі Удо Хайне, який є постійним партнером конкурсу.

Зі слів члена журі Арсена Мірзояна, кожна дівчина індивідуальна, але конкурс краси вимагає не лише красивого тіла, куди важливішими є внутрішні якості та харизматична зовнішность.

«Я обираючи кращих серед кращих,  в першу чергу надавав перевагу тим конкурсанткам, які готові представити Львів на  «Міс України» - каже член журі Арсен Мірзоян.

Охочих взяти участь у кастингу було чимало. 100 претенденток зареєструвались у день відбору та 100 згідно електронних анкет. Під час кастингу вражало те, що кожна із дівчат будь-якою ціною намагались потрапити у другий тур.

Зі слів організаторів, під час конкурсного відбору неабияке  значення мав і зріст учасниць. Знаючи це, дівчата часто «додавали» собі декілька сантиметрів за допомогою високих підборів.

Серед усіх присутніх  спершу було обрано 50 дівчат, які перейшли у наступний тур конкурсу.

Зі слів організаторів, після першої репетиції та фотосесії дівчат у купальниках журі обере 14 конкурсанток, що будуть змагатись за корону у фіналі.

Як розповіла журналісту директор конкурсу Валерія Никифоровець, тим дівчатам, які не перейшли у другий тур не варто засмучуватись. Адже участь у самому кастингу - це вже маленька перемога.

«Про корону «Міс Львів» я мріяла ще змалечку. Коли виповнилося 16, я вирішила піти на кастинг, але не пройшла. Це мене не зупинило.Через три роки знову вирішила взяти участь у конкурсі і перемогла. Не засмучуйтесь поразкам, бо вони дуже часто ведуть нас до перемоги, варто просто вірити й працювати над собою», - радить дівчатам, які не пройшли відбір директор конкурсу Валерія Никифорець.

Гранд-фінал конкурсу «Міс Львів 2014», традиційно, відбудеться в театрі опери та балету імені Марії Заньковецької в кінці березня. Переможниця представлятиме Львів на конкурсі «Міс Україна 2014», і має шанс стати обличчям країни у світовому конкурсі краси.

Варто нагадати, що минулого року корону «Міс Львів» отримала Корнелія Готра, студентка стоматологічного факультету Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, яка представляла Львів на конкурсі «Міс Україна – 2013».

Корнелія потрапила у фінал, здобула титул «Міс фото» і посіла почесне четверте місце.

міс-львова-2014-2 міс-львова-2014-3 міс-львова-2014-4 міс-львова-2014-5 міс-львова-2014-6 міс-львова-2014-7 міс-львова-2014-8

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: