У Львові відкрили виставку «Поборюсь» (фото)

Сьогодні у вестибюлі головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося відкриття фотовиставки «Поборюсь…За мене Бог!.. да совершиться!», присвяченої Євромайдану. На світлинах – символічне представлення антиподів – Добра і Зла, уособлених в героїчних постатях Майдану та представниках силових структур, які захищають інтереси влади. Кожне фото підсилюють актуальні на нинішній день цитати з «Кобзаря» Тараса Шевченка. Особливого звучання, зокрема, набувають слова «Славних прадідів великих правнуки погані!» на тлі загону беркутівців і заклик «Схаменіться! Будьте люде…» на світлині зі священиком, який під прицілом заспокоює обурених майданівців, повідомили Дивись. Інфо у прес-центрі ЛНУ імені Франка.

«Шевченко завжди був натхненником для свідомих українців, а його творчість, як ілюстрація безперервної боротьби за свободу, у важкі часи піднімала дух і приносила віру», - зазначає координатор студентських акцій, студент філологічного факультету Олег Войтків.

Щодня в рамках ювілейних заходів в Університеті лунають мелодії пісень на слова Тараса Шевченка як маніфестація Незалежності, Вільнодумства та Надії.

фотовиставка9 фотовиставка8 фотовиставка7 фотовиставка6 фотовиставка5 фотовиставка4 фотовиставка3 фотовиставка2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: