У Львові офіцери розпочали вивчення іноземної мови

У Львові, на базі Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, розпочались курси із вивчення англійської мови для військовослужбовців Збройних Сил України.

Як зазначив начальник курсів підполковник В'ячеслав Крищук, даний захід організовано у відповідності з вимогами  наказу   Міністра оборони України  "Про прийом слухачів на курси іноземних мов у Збройних Силах України" та відповідно до Указу Президента України  "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 02 вересня 2013 року "Про Державну комплексну програму реформування розвитку Збройних Сил України на період до 2017 року". Мета мовної підготовки упродовж цих курсів ­  якісна підготовки фахівців, які у подальшому направлятимуться за кордон для участі у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки у складі національних органів військового управління, залучатимуться до проведення міжнародних навчань та інших заходів міжнародного військового співробітництва. Загалом до навчання на курсах залучено близько 60 військовослужбовців.

Начальник кафедри іноземних мов та військового перекладу Академії Сухопутних військ полковник Петро Черник провів перше організаційне заняття та запропонував максимально якісно використовувати час навчання для опанування програми мовної підготовки.

- В академії створено потужну навчально-матеріальну та методичну базу для вивчення іноземних мов. Зокрема, унікальний лінгофонний  комп'ютеризований центр, де є можливість самостійно готуватись до занять. Викладачі, чкі залучатимуться до проведення занять мають найвищий ступінь сертифікації та профільну освіту відомих європейських вузів, - сказав він.

Згодом, слухачі курсів склали перше тестування і були розподілені на декілька груп за базовим рівнем знання англійської мови: від початкової до вищої.

Триватимуть курси упродовж чотирьох місяців, після чого слухачі, які успішно складуть випускні іспити, отримають сертифікат державного зразка.

Підполковники Тарас Грень, Володимир Скоростецький

Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: