Представники Правого сектору у Львові не випустили військових на патрулювання (фото, відео)

Розблокування військової частини внутрішніх військ у Львові, яке учора ввечері анонсував відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Західного територіального командування внутрішніх військ МВС Украхни, так і не відбулось. Зранку до військової частини прибули активісти, які не дали військовим виїхати на патрулювання вулицями Львова.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо із місця події.

Військові кажуть, що учора була досягнута домовленість із відповідальними за барикади про часткове часткове розблокування Львівської військової частини.

Заступник керівника військової частини заявив журналістам, що не розуміє, що тут відбувається і додав, що військові будуть чекати до того часу, поки зможуть виїхати у місто.

Натомість представники Правого сектору заявили журналістам, що жодного розблокування військових не може бути до того часу, поки військові генерали не перейдуть на сторону народу й не заявлять про те, що перестають підпорядковуватись чинному режиму Віктора Януковича.

Військові ж переконують, що певні роти завжди виконували патрулювання вулиць міста, проте не називають кількість військових, які мали виїхати на патрулювання у Львів.

Нагадаємо, учора повідомлялось про те, що «13.02.2014 о 9.45 на території полку за адресою м. Львів вул. Стрийська 146 відбудеться розвід на службу з охорони громадського порядку. Військовослужбовці полку виїдуть на службу у 6 районів міста Львова.

Для забезпечення безпеки громадян окрім звичайних патрулів залучатимуться автомобільні патрулі та патрулі і з службовими собаками. Запрошуємо журналістів взяти участь у цій події», - йшлось у повідомленні.

Деталі дивіться у відеосюжеті Дивись. Інфо:

внутрішні-війська-7 внутрішні-війська-6 внутрішні-війська-5 внутрішні-війська-3 внутрішні-війська-2 внутрішні-війська-1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: