Прем'єрство Арбузова збурить Майдан, - Луценко

Сергій Арбузов у разі призначення його на посаду прем'єра викличе нову протестну хвилю на Майдані, вважає колишній очільник МВС Юрій Луценко. 

"З владного кварталу приходять сигнали про підготовку голосування за прем'єрство Арбузова. Проект подання виготовили. Гроші на підкуп окремих "незалежних" депутатів виділили. Пару позарегіональних персонажів для прикраси майбутнього уряду завербували", – повідомив політик у Facebook.

За його словами, "новий уряд зі старою політикою грабежа і репресій означатиме виклик Майдану". "Він цей виклик неодмінно прийме і після повної мобілізації прийде до Януковича", – додав Луценко.

Політик запевнив, що уряд Арбузова поховає українську економіку. "Він поставить режим у повну ізоляцію. Під таку команду сімейних казнокрадів кредитів не дасть ні Європа, ні (з великою вірогідністю) Росія", – пояснив екс-міністр.

"Якщо парламент проковтне і це неадекватне у всіх відношеннях рішення, він достроково припинить своє функціонування... Резюме для тих, хто "в танку": або уряд народної довіри на основі демократичної Конституції, або нова протестна хвиля Майдану", – резюмував Юрій Луценко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: