У Львові невідомі обстріляли трамвай, - ЗМІ

12 лютого у Львові поблизу головного залізничного вокзалу невідомий здійснив кілька пострілів по трамваю №6, який з пасажирами рухався у бік центру.

Як повідомили ZAXID.NET пасажири трамвая, які були очевидцями нападу, це трапилося близько 19:00.

За їхніми словами, постріли влучили у кабіну трамвая – там, де знаходиться водій. Однак, з їх пояснень до кінця не зрозуміло, чи це таки були постріли, а чи хтось кинув кілька каменів у лобове скло.

«Спереду у трамваї все скло у тріщинах, але не посипалося. Перед водієм дірка, розміром десь 5 сантиметрів. Жінка-водій не постраждала, але сильно перелякана», – розповів ZAXID.NET очевидець.

На місце події одразу ж було викликано наряд міліції. Було опитано свідків та задокументовано факт нападу на трамвай. Порожній трамвай міліція відправила у депо.

Речниця обласної міліції Світлана Добровольська підтвердила ZAXID.NET, що на номер «гарячої» лінії «102» надійшло повідомлення про такий інцидент, однак, за її словами, йшлося про те, що поблизу приміського вокзалу невідомі особи кидають камінням у трамваї. На місце події виїхав наряд міліції, який з’ясовує усі подробиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: