У Львові стартує проект «Жінки у владу»

У Львові стартує проект «Жінки у владу». Його реалізовуватиме Західноукраїнський центр «Жіночі перспективи» за фінансової підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український Жіночий Фонд» та за підтримки Львівської міської ради, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

У рамках проекту «Жінки у владу» відбудуться зустрічі із депутатками Львівської міської ради та Львівської обласної ради, під час яких будуть обговорюватися теми: «Жінка політик: виклик чи необхідність», «Жінка в політиці чи політика у жінці» та інші.

Також у рамках проекту учасниці візьмуть участь у цікавих тренінгах, які будуть проводити відомі громадські діячі Львова, матимуть змогу пройти стажування у Львівській міській раді та реалізувати власний соціальний проект за підтримки Українського Жіночого Фонду, ЛМР та проекту «Жінки у владу».

Перший тренінг проекту відбудеться сьогодні, 13 лютого, о 18:00 год. у Львівській міській раді – каб. 230 (мала сесійна зала). Тема тренінгу «Роль жінки у суспільстві, політиці, сім’ї». Лектор - Любов Максимович, голова Західноукраїнського центру «Жіночі перспективи».

«Ми прагнемо формувати свідому політичну еліту – молодих жінок-політиків. Надамо необхідні знання шляхом реалізації лідерських якостей в умовах сучасного політичного життя України», - каже керівник проекту Наталія  Шегда-Данилів.

Довідка

Більше інформації за тел. 0638133176 (Наталія  Шегда-Данилів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: