Львівський суд засудив «Доктора Пі» до 8 років в'язниці

Сихівський районний суд Львова засудив Андрія Слюсарчука, відомого як «Доктор Пі» до восьми років позбавлення волі за незаконну лікувальну діяльність, вбивство з необережності і шахрайство. Такий вирок суд виніс у п'ятницю, 14 лютого.

Андрія Слюсарчука визнали винним у п'яти епізодів незаконної лікувальної діяльності і в двох епізодах вбивства з необережності, коли загинули 52-річний О.Лозовой і трирічний Данило Прокопчук з Тернопільської області, повідомляє Zaxid.net.

Крім цього обвинуваченого визнали винним у використанні завідомо підроблених документів і п'яти епізодах заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживання довірою (шахрайство).

Частина цивільних позовів, які потерпілі подали до Андрію Слюсарчуку, були задоволені і тепер йому доведеться повернути близько $40 тис., які йому заплатили за лікування. Крім цього пан Слюсарчук виплатить 70 тис. грн моральної компенсації сім'ї загиблого О.Лозового і по 30 тис. грн ще чотирьом потерпілим.

Андрій Слюсарчук вже заявив, що не вважає себе винним і оскаржить вирок. Також він заявив, що обвинувальний висновок побудовано «істерії».

«Доктора Пі» звинувачують у вчиненні ним злочинів, передбачених ст. 2 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження), ст. 138 (Незаконна лікувальна діяльність), ч. 2, 3 ст. 190 (Шахрайство), і ч. 4 ст. 358 (Підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: