У Львові удосконалять схему організації руху в центрі міста

Виконком ухвалив рішення про дозвіл на розроблення містобудівної документації на внесення змін до схеми організації руху транспорту і пішоходів в центральній частині міста з пропозиціями по створенню пішохідних зон. Про це кореспонденту Дивись.Інфо повідомили в прес-центрі Львівської міської ради.

«Схема була розроблена ще у 1999 році. За цей час відбулось багато змін, відремонтувались вулиці, змінились напрямки руху. Тому ми зараз звертаємось до розробника схеми, щоб він вніс зміни. Перш за все слід чітко визначити поняття пішохідна зона, де є місця паркування, також  цій схемі були пропозиції щодо відновлення торгових пасажів та площ в центрі для того, щоб забрати тимчасові споруди. Це є велика схема, зараз будемо її доопрацьовувати», - зазначив директор департаменту містобудування Андрій Павлів.

Розробником змін до проекту буде Державний інститут проектування міст «Містопроект». Коли ж проект буде готовий, його винесуть на громадські слухання, розгляд архітектурно-містобудівної ради, затвердження виконавчим комітетом та сесією міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: