Львівщина урочисто зустріла олімпійців-санкарів з Сочі (фото)

Ввечері 14 лютого ц.р. в Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбулася урочиста зустріч членів національної збірної команди України з санного спорту, які повернулися до рідного краю після виступу на ХХII Зимових Олімпійських Іграх в Сочі.

Спортсменів та тренерів з квітами та теплими словами зустрічали начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації,перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода, директор ШВСМ Володимир Псюк, директор СДЮШОР «Беркут» з санного спорту Степан Бандрівський, представники Львівського училища фізичної культури, обласної організації ФСТ «Колос», спортсмени-санкарі, батьки, друзі та рідні олімпійців.

Усі присутні висловили слова подяки зимовим олімпійцям Львівщини: Андрію Кісю, Олені Шхумовій, Олені Стецьків, Романові Захарківу й кременецькому атлету Андрію Мандзію та їхнім тренерам Тарасові Гарцулі, Володимиру Вахрушеву та Юрієві Соботі. Й тут же в аеропорту під спалахи фотокамер, дружні оплески та обійми рідних відбувся обмін першими особистими враженнями про рівень та масштаби сочинської Олімпіади.

санкарі2 санкарі3 санкарі4 санкарі5 санкарі6

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: