Віктор Балога різко розкритикував опозицію

Позафракційний депутат Віктор Балога дав різку оцінку опозиції на своїй сторінці у Фейсбук.

"Однозначно, жодне приміщення не вартує навіть однієї зламаної долі людини. Але, бачу питань до амністії, в тому вигляді, як вона зараз реалізується, у багатьох залишається немало:

1. Чому рішення приймалося не публічно організацією, яка, будемо відвертими, так і не відбулася? Чому ніхто з лідерів не хоче брати на себе персональну відповідальність ні за людей, ні за приміщення, ні за дії? Замість того прикриваються Радою ВО "Майдан".

2. Де гарантії того, що кримінальні справи будуть закриті? Бо якщо усе йде за сценарієм влади, то прокуратура вимагає звільнення не лише КМДА і Грушевського, а й Майдану Незалежності і Хрещатика. І чи не вийде так, що в результаті цих поступок Майдан закриють в гетто, з якого можна буде лише просити пробачення у влади?

І повертаючись до теми персональної відповідальності - хто її понесе у випадку, якщо кримінальні справи не закриють? Тому, шановні друзі, час брати відповідальність, бажано не "колективну ", а одній людині. І не лише за звільнення будівель, а й за план дії на випадок, якщо влада вчерговий раз усіх кине. Хочемо, чи ні, а іншого шляху до перемоги немає. Бо перед народом за все має відповідати одна людина.", - написав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: