У Львівському державному університеті внутрішніх справ розслідують корупційний скандал

У Львівському державному університеті внутрішніх справ ведеться локальне розслідування, за чутками, Службою безпеки України. Причиною став корупційний скандал. Про це активістам "Автономного Опору" повідомили студенти вишу.

Під час студентського збору на тему "Заходи з протидії корупції в університеті" один зі студентів виступив та сміливо заявив про корупцію в університеті, назвавши прізвища усіх викладачів, які особисто схиляли його до дачі хабарів. Особливо увагу хлопець звернув на першого заступника декана. На питання чому студент давав хабарі він відповів, що по-іншому здати екзамени неможливо: йому банально не вистачає часу, щоб відвідувати усі заняття, оскільки багато працює, щоб мати змогу заплатити за навчання. Ось такий у нашій державі парадокс.

У відповідь, студента звинуватили у наклепі. Ба більше, студентам добровільно-примусово пропонують підписати петицію на захист хабарника-замдекана. В університет завітала міністерська перевірка. Повсталому ж студенту погрожують тотальними перездачами та переекзаменуваннями.

Інші студенти ж настільки залякані, що бояться підтримати свого колегу. Вони переконані: система оцінювання в державних вишах побудована як інструмент заробляння грошей на студентах, яким майже неможливо здавати екзамени. Багато хто відмовляється захищати замдекана - їм погрожують.

Прес-служба Автономного Опору

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: