Гриценко запропонував опозиції сформувати «депутатський Автомайдан»

Опозиції слід було б створити «депутатський Автомайдан», щоб «додати захищеності учасникам акції». Про це заявив народний депутат (позафракційний) Анатолій Гриценко, передає NBN

Анатолій Гриценко вважає, що опозиція повинна сформувати «депутатський Автомайдан» з 170 депутатів опозиційних фракцій Верховної Ради і їх штатних і позаштатних помічників. «Це додасть захищеності учасникам акції. Знаючи, як влада весь цей час знищувала молодіжний Автомайдан і вже нейтралізувала майже всіх його координаторів», – заявив він.

Крім того, на думку депутата, опозиція повинна вести в «мирний наступ», анонсований на Майдані, не тільки звичайних активістів. «Лідери опозиції в «мирний наступ» повинні вести не людей з Майдану, а дивізію (15000+) депутатів всіх рівнів (область, район, місто, село, селище), які представляють їхні політичні партії – «Батьківщину» (у т.ч . «Фронт Змін»), «УДАР» і «Свободу». Звезти цих людей до Києва під стіни Верховної Ради також неодноразово обіцяли зі сцени Майдану – і зараз саме час віддати Майдану цей партійний обов'язок», – вважає пан Гриценко.

«Друге – за рішенням трьох лідерів, в «мирному наступі Майдану» 18 лютого беруть участь ще шість дивізій: 40 тисяч+ партійців – киян від «Батьківщини», «УДАРу» і «Свободи» і 50 тисяч+ членів їх партій з найближчих до Києва областей (Київська, Чернігівська, Житомирська, Черкаська) – і цей партійний обов'язок саме час віддати Майдану», – додав депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: