Нардеп розповіла, як знищити Януковича (відео)

Сильні й мудрі політики ніколи не поведуть беззбройний народ на бандитів – вони будуть шукати всіх способів, аби зберегти соборність, цілісність, внутрішню силу держави. Про це сказала у своєму виступі 16 лютого 2014 року на вічі у Львові народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Фаріон.

«Сьогодні розблоковано п’ять адміністрацій – три в Західній Україні, на Полтавщині та в Києві. Ми пішли на це тільки для того, аби люди, яких замкнули у в’язницях, вийшли на волю. Ми чекаємо на заяву прокурора про те, що закриваються кримінальні провадження проти всіх тих осіб, яких було схоплено на різних Майданах. Якщо прокурори не оголосять цієї заяви, ми зайдемо назад у всі ці будівлі. Це означає, що цей крок є винятково ситуативним і тактичним кроком. Для того, щоб виграти дуже серйозну війну з українофобією і криміналітетом в державі, часом треба позірно поступитися у маленькій битві. Тому дуже прошу вас не засмучуватися з приводу того, що ми вчинили такий ситуативний, тактичний і тимчасовий крок. Ми не маємо дати на плаху бандитам жодного людського життя, маємо жити наперекір їхньому бажанню нас знищити», - зазначила Ірина Фаріон.

Народний депутат нагадала, що 12 лютого 2010 року після інавгурації Януковича вона звернулася до нього з відкритим листом. «Ви своєю плебейською психологією, моральним виродженням та агресивним чужинством мобілізуєте мільйони українців на повстання проти неоколоніялізму. Дякуємо вам за цю страшну суспільно-політичну темінь перед неминучим світанком україноцентричної України. Ви – минущі. Ми – українці всієї України, а не «регіональної» – вічні», - йшлося в листі.

«Чи не повстала Україна? Чи та темінь, яку влаштувала орда, не запалила світло українського повстання, яке об’єднало всю Україну? Повстала Одеська, Запорізька, Дніпропетровська області. У Донецьку 1 січня наші побратими вийшли на центральний майдан з портретом Бандери. Ми не поступимося жодною п’яддю української землі, бо держава будується не стільки державними інституціями. Найосновніша інституція – свідомість громадян. Тому «Свобода» завжди мала за основну мету вплинути на свідомість українців. Смію стверджувати, що вплинули, тому що червоно-чорні прапори здіймаються на усіх Майданах. Цей прапор є прапором наших змагань у найскладніших умовах», - зазначила націоналістка, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОО ВО "Свобода".

За словами Ірини Фаріон, у вівторок у Верховній Раді  необхідно проголосувати акт про повернення до Конституції 1996 року, яка була ухвалена в Конституційну ніч і яку світ визнав як одну з найкращих. Але у 2010 році Конституцію змінили: Конституційний суд ухвалив незаконне рішення  на вимогу Януковича, яким йому надали такі повноваження, що під нього «лягли» всі силові відомства.

«Але не в Януковичі суть - річ не в панах, а в підпанках. Наша боротьба є такою довгою, через відступників, які допомагають режимові. Згадаймо, що Галичина на президентських виборах дала за Януковича 6%. То, можливо, через те галичани перші заплатили смертями – смертю Юрія Вербицького, смертю Романа Сеника. Нема чого говорити про Крим, Донецьк, коли ми тут маємо свою біду. У Галичині завжди вистачало холуїв. Саме холуй свого часу вбив Степана Бандеру, і може, через те в Галичину досі привозять труни. Регіонали розпустили фракції у Львівській обласній та міській радах не тому, що прокинулася совість, а тому, що вони панічно налякалися. Ми повинні розуміти: нас неможливо звоювати зовні, нас можна знищити лише зсередини, знищити тоді, коли холуй подасть руку загарбникові», - зазначила народний депутат України.

За словами Ірини Фаріон, знищити Януковича можна, звузивши його електоральну базу. «Для цього треба максимально зосередити свою діяльність не лише на Заході, а й на Сході та Півдні України. Тому сьогодні (у неділю, - Дивись. Інфо) в Дніпропетровську Юрій Михальчишин,  в Чернігові – Богдан Бенюк, на Вінниччині і Черкащині – Мохник і Мірошниченко», - зазначила вона.

«Кажуть, скільки можна стояти? Стояти треба все життя. Бо щойно ти ляжеш – перейдуться по тобі, витруть об тебе ноги. Якщо Господь дає нам здоров’я, це значить він дає все. Ми не маємо права грішити перед ним своєю зневірою, не маємо пускати в думки сумніви, не маємо права сіяти песимізм і чорну енергію.

Сильні й мудрі політики ніколи не поведуть беззбройний народ на бандитів у формі «Беркуту». Сильні й мудрі політики будуть шукати всіх способів, аби зберегти соборність, цілісність, внутрішню силу нашої держави. Вони розуміють, що саме рівень свідомости громадян формує і будує сильну державу. Розуміймо це і пам’ятаймо: будемо стояти до того часу, доки не проголосуємо в парламенті за зміни до Конституції. Будемо працювати до останньої краплі, аби вибити з-під ніг Януковича його скривдженого виборця – скривдженого ним самим», - зазначила Ірина Фаріон.

Повний виступ Ірини Фаріон дивіться у відео Дивись. Інфо:

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: