У Раді немає жодного документа про повернення Конституції-2004, – Рибак

Жодного документа про повернення до Конституції 2004 року в парламенті не зареєстровано, заявляє голова парламенту Володимир Рибак, повідомляє Радіо Свобода.

«На сьогодні є три варіанти змін до Основного закону, які різняться концептуально. Проте жодного узгодженого проекту у Верховній Раді на даний час не зареєстровано», – сказав Рибак на засіданні погоджувальної ради парламенту.

За його словами, постає питання, що далі робити Верховній Раді: «продовжувати консультації чи переходити виключно до розгляду питань, передбачених сесією Верховної Ради, чи зупинитися на поєднанні обох напрямків роботи, щоб потроху рухатися вперед».

Як заявив Рибак, завтра можна буде створити спеціальну комісію, яка працюватиме над підготовкою погодженого проекту змін до Конституції і до якої увійдуть представники всіх фракцій.

Опозиція вимагає від парламенту повернення до Основного закону в редакції 2004 року. Завтра протестувальники мають намір пікетувати будівлю Верховної Ради з вимогою підтримати конституційні зміни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: