Ігор Шурма звільнився від Добкіна (оновлено)

Ігор Шурма звільнився з посади заступника голови Харківської обласної державної адміністрації. Цю інформацію ZAXID.NET він підтвердив, однак відмовився коментувати причини звільнення. У середовищі політичних експертів Шурму розглядають як одного із ймовірних наступників Олега Сала на посаді голови ЛОДА.

Ігор Шурма відмовився назвати свою нову посаду, хоча на прес-служба Харківської ОДА пов’язала його звільнення з "переходом на інше місце роботи".

Шурма також відмовився обговорювати припущення, що йому запропонували очолити облдержадміністрацію у Львові

«Я сьогодні даю підсумкову прес-конференцію (у Харкові - ред.). Поки ніяких коментарів щодо призначення не даю, бо того нічого нема. На все свій час», – сказав Шурма

Як інформує прес-служба харківської ОДА, сьогодні о 14:00 Ігор Шурма дасть підсумкову прес-конференцію у зв'язку з переходом на інше місце роботи. Харківську ОДА очолює Михайло Добкін, відомий своїми заявами на підтримку «Беркуту» та пропозиціями від’єднати Захід України. Ігор Шурма працював заступником Добкіна з 2006 року - спочатку як міського голови Харкова, а з 2010 року - як голови облдержадміністрації.

Нагадаємо, 2011 року ЗМІ також обговорювали можливість того, що Львівщину очолить Ігор Шурма, однак цього не сталося.

Ігор Шурма народився у Львові. Працював тут лікарем, а згодом – чиновником Львівського обласного управління охорони здоров'я. 1999 року вступив до СДПУ(о), у 2002-2006 роках – народний депутат України від СДПУ(о).

Джерело:ZAXID.NET

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: