Їхати на Київ уже немає сенсу, - експерт

"Російський сценарій втілюється, Україна на межі розколу. Тепер лише питання де пройде його лінія, по Збручу чи Дніпру, чи ще десь? Усе залежить лише від волі та дій людей", - пише у Фейсбуці Олег Мацех

"Янукович, ПР, міліція, внутрішні війська, Беркут перейшли межу. Назад дороги немає, якщо вони програють, то їм залишається втікати та шукати захисту лише у східних областях, у Росію всі не виїдуть та й на Сході вони себе почувають господарями. Якщо режиму вдається силовий сценарій, то захищатись вже треба буде усім західним областям.

Зараз вже без сенсу їхати на Київ, по-перше - запізно, по-друге - ми непідготовані до збройних сутичок, по-третє - велика ймовірність бути схопленим по дорозі та кинутим за грати, по-четверте - усіх активних людей з Заходу замало.

Що робити.
Усім хто підтримував ненасильницький спротив та знаходиться у Києві, їхати в усі його райони та закликати виходити на вулиці та оточувати Майдан ззовні. Лише сотні тисяч киян можуть врятувати Київ, тепер він у їхніх руках.
Усім хто зараз на Заході України швидко самоорганізовуватись, мобілізуватись, створювати штаби, налагоджувати комунікацію, щоб бути готовим до розвитку будь якого сценарію", - написав Олег Мацех.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: