Львівська міськрада скасувала події на завтра

Львівська міська рада скасувала події, проведення яких раніше анонсувалось на завтра. Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛМР

 Анонси скасовано!

 

Час Подія Місце Примітки

13.00

Зустріч незрячих мешканців Львова з відомою співачкою і громадським діячем Софією Фединою Приміщення Львівського обласного фонду соціального захисту і реабілітації сліпих (вул. Городоцька, 81) Захід відбуватиметься в межах проекту «Тет-а-тет з митцями».

Більше інформації про проект можна отримати в координатора Оксани Потимко (тел. 097 2440684).

13.00

Відкриття пам’ятних погрудь Королю Данилу та Митрополиту Андрею Шептицькому в холі 2-го поверху Ратуші Пл. Ринок,1, 2 поверх, хол навпроти ліфта Участь візьмуть: міський голова Львова Андрій Садовий, отець-капелан Львівської міської ради Павло Дроздяк, в.о. заступника міського голови Львова з гуманітарних питань Олег Березюк, відомі історики.

13.30

Лекція в.о. заступника міського голови Львова з гуманітарних питань Олега Березюка для стажувальників мерії Велика сесійна зала Лекція передуватиме нагородженню кращих стажувальників мерії дипломами

14.30

Вручення дипломів за результатами стажування в структурних підрозділах мерії в рамках програми «Перший кар’єрний крок» Велика сесійна зала Дипломи вручатиме міський голова Львова Андрій Садовий.

Урочисто відзначать 140 кращих стажувальників.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: