У Львові організовано повну мобілізацію людей до Києва

Жителі Львівської області масово зголошуються для виїзду до столиці, де тривають сутички між активістами Майдану та правоохоронцями. Зокрема у Львові діють два пункти відправлення людей до Києва – з вулиць В. Винниченка, 16 (контактний номер телефону: 068 791 48 54) та Шота Руставелі, 2 (контактні номери телефонів: 068 771 16 26 та 096 812 56  26).

Серед тих, хто вже виїхав до Києва, є, зокрема, депутати Львівської обласної ради.

Разом з тим, на засіданні Координаційної ради Львівської обласної ради, яке відбулося сьогодні, 18 лютого, були озвучені низка пропозицій щодо подальших дій у зв’язку з останніми подіями у столиці. Одна з пропозицій стосувалася роботи медичної служби Львова та області, яка має забезпечити надання допомоги пораненим під час сутичок у Києві.

Зокрема, жінки висловили свою готовність негайно виїжджати до столиці у складі медичних бригад задля надання медичної допомоги постраждалим громадянам та подальшої їх евакуації до Львова.

Разом з тим нагадаємо, що в цілодобовому режимі працює телефон гарячої телефонної лінії Львівської обласної ради – 0-800-501-727, на який громадяни можуть звертатися та повідомляти про різні відомі їм ситуації.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі облради

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: