Бійці львівського «Беркута» поїхали з Києва, - "Свобода"

Бійці львівського підрозділу «Беркут» залишили Київ. Про це зі сцени Євромайдана заявив колишній комендант Будинку профспілок народний депутат («Свобода») Михайло Блавацький, передає кореспондент НБН.

«Хочу всім повідомити приємну новину! Львівський «Беркут» попросив депутатів ВР повідомити, що вони покинули Київ і виїхали в напрямку Львова. Вони також просять вас (бійців «Беркута» з інших областейНБН) – їдьте додому, до своїм дітям і матерям», – сказав пан Блавацький.

Як повідомляв НБН, станом на 6:00 середи, 19 лютого, під час зіткнень учасників акцій протесту і силовиків, які почалися у вівторок, 18 лютого, і вже добу тривають у центрі Києва, загинуло 25 людей.

Згідно з повідомленням МОЗ, вісім з них померли після госпіталізації у міські заклади охорони здоров'я (у тому числі журналіст газети «Вісті»), четверо в госпіталі МВС, 13 загиблих були доставлені в Київське міське клінічне бюро судово-медичної експертизи.

Зазначимо, що журналіст газети «Вісті» В'ячеслав Веремій помер у Лікарні швидкої допомоги Києва, в яку був госпіталізований після нападу на нього групи титушек в касках і балаклаві на перехресті вулиць Великої Житомирської та Володимирської вночі 19 лютого.

Нагадаємо, 20 лютого в Україні оголошено траур за загиблими під час зіткнень в минулу добу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: