Громадськість Львова охоронятиме місто вночі

Районні адміністрації стануть координаційними штабами охорони міста. Відтак, спільно з громадськими організаціями, депутатським корпусом, міліціонерами, підприємствами та організаціями організовують патрулювання міста вночі, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Як повідомила голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, цієї ночі за дотриманням громадського порядку в найбільшому спальному мікрорайоні міста слідкуватимуть мобільні групи, які складаються із активістів громадських організацій, працівників підприємств, міліонерів та депутатів міської ради.

«Ми розділили район на 7 квадратів, де патрулюватимуть мобільні групи. Окремо також виділили Восьму міську клінічна лікарню. Загалом на нічну варту вийде близько 80 осіб, які будуть дислокуватись в комунальних підприємствах. Кожна група має 1-2 автомобілі.

Окрім того, в самій районній адміністрації також чергуватимуть активісти. В приймальній організують штаб, куди кожен керівник мобільної групи буде щогодини доповідати про ситуацію на вулицях», - зазначила Ірина Маруняк.

Вона також додала, що о 21:30 год для громадського патруля проведуть інструктаж та роздадуть жовті жилети з написами «Охорона міста», щоб ситуація була контрольованою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: