Підлеглі Сала підтримали Народну раду Львівщини, - Колодій

Керівники департаментів та управлінь Львівської облдержадміністрації підтримали заяву Народної ради Львівщини та виконкому облради, які взяли на себе всю повноту відповідальності за долю регіону та громадян.

Про це на брифінгу 19 лютого повідомив журналістам голова Львівської облради – голова виконкому Петро Колодій, пише Захід.нет.

«Ми працюємо в структурі виконкому, вона і передбачає ті підрозділи, які діють в ЛОДА, і маю ті повноваження, які ми як обласна рада, делегували їм», – пояснив Колодій.

З його слів, згоду з відповідною заявою Народної ради чиновники Львівської ОДА, яку очолює Олег Сало, висловили сьогодні, 19 лютого, під час наради з головою облради.

Також, додав Петро Колодій, облвиконком обговорює з силовиками подальшу співпрацю та охорони захоплених вночі адміністративних будівель.

Нагадаємо, 18 лютого в Києві розпочалися сутички біля парламенту. Згодом епіцентр конфлікту перемістився на Майдан, де силовики оточили барикади. На ранок 19 лютого офіційно підтверджено інформацію про 25 загиблих. Також є інформація про тисячі поранених.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: