Студенти оголосили загальну мобілізацію

19 лютого о 10:00 навпроти головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка на вулиці Університетській у Львові студенти оголосять про загальну мобілізацію, пише Захід.нет.

Як зазначається у повідомленні Студентської координаційної ради у Львові, студенти вимагатимуть зупинити навчання у вишах Львова і в Україні, сприяти та не перешкоджати студентам у акціях протесту, які відбуваються в Україні.

«Наші цілі залишаються незмінними: формування уряду народної довіри, повна люстрація чинної влади всіх рівнів, за ознаками приналежності до останніх подій», – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, студенти планують спорудити барикади навпроти головного корпусу ЛНУ ім. Івана Франка. Ця барикада, за словами студентів-активістів, виконуватиме роль точки збору студентів для відправки на Київ.

Також студенти мають намір організувати чергування поблизу військових частинах у Львові.

Раніше про загальну мобілізацію оголосив голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

Довідка. Студентська координаційна рада – це студентський рух, що сформувався 26 листопада заради боротьби за демократію, верховенство права та вільний розвиток особистості. Представництва є у Києві, Львові, Тернополі, Чернівцях, Івано-Франківську, Полтаві, Житомирі, Запоріжжі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: