Силові структури Львівщини заявили про співпрацю в дотриманні громадського порядку в регіоні

На нараді, яка відбулась 19 лютого у Львівській обласній раді, керівництво обласної ради та очільники управління Служби безпеки України у Львівській області, Головного управління МВС України у Львівській області, Управління Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України оприлюднили спільну заяву про взаємну співпрацю у дотриманні  громадського порядку на території Львівської області, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі облради.

Текст заяви подаємо нижче:

«Останні події в Україні засвідчили кульмінацію протистояння, яке перейшло в силову фазу. За таких умов тільки спільні зусилля та пошук шляхів вирішення протистояння мирним шляхом сприятимуть зупиненню подальшої ескалації подій, які остаточно можуть перейти в неконтрольоване русло.

Керівники управлінь Служби безпеки України у Львівській області, Головного управління МВС України у Львівській області, Управління Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України, визнаючи Львівську обласну раду органом самоврядування територіальної громади Львівщини, висловлюють готовність до спільного забезпечення громадського порядку з метою досягнення народної довіри на території області.

Це передбачає узгодження дій при забезпеченні правопорядку, вжиття заходів щодо викриття, попередження та локалізації провокацій, спрямованих на дестабілізацію ситуації у Львівській області».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: