У Львові спалили портрет Януковича

Головний міліціонер Львівщини, генерал міліції Олександр Рудяк вийшов до пікетувальників з домовленістю про те, що він та його працівники залишають приміщення ГУ МВС у Львівській області.

Як повідомив кореспондент ZAXID.NET з місця подій, на місці залишається лише один наряд для спільної охорони приміщення разом з учасниками штурму. Нарядом має керувати особисто начальник міського управління міліції Сергій Зюбаненко.

Частина пікетувальників не задоволена такими умовами і скандує до генерала Рудяка: "На коліна!".

Як раніше повідомляв ZAXID.NET, коли протестуючі захопили будівлі ГУ МВС у Львівській області, Олександр Рудяк забарикадувався у своєму кабінеті.

Тим часом, працівники міліції залишають приміщення. Окремим з них пікетувальники знімають куртки і спалюють їх у вогнищі біля входу, з деяких знімають бронежилети та виштовхують геть.

Загалом події відбуваються стихійно, досі ніхто з представників радикальних сил не взяв на себе відповідальність за захоплення будівлі ЛОДА та головного управління міліції.

Нагадаємо, що сьогодні ввечері у Львові активісти знову захопили будівлю Львівської ОДА і взяли штурмом головне управління міліції Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: