В Україні розігрують сценарій Медведчука, - блогер

Силовий сценарій в Україні вигідний для проштовхування сценарію "Путіна-Медведчука" з федералізації та розколу України.

Західну Україну заполонила хвиля протестів. Активісти захоплюють обласні державні адміністрації. Силовики не чинять жодного спротиву активістам. Слідом за ОДА, протестувальники з легкістю захоплюють будівлі МВС, СБУ, Прокуратури, котрі силовики їм здають практично без бою.

Жодного спротиву знищенню документів прокуратури та Служби Безпеки України, правоохоронці не чинять. У хвилі протесту можуть бути знищені численні документальні підтвердження злочинів влади, розкрадання коштів, тощо.

Після захоплення адміністративних будівель на Західній Україні, розпочнеться сценарій розколу країни. В ідеалі, якщо план федералізації країни оголосять праворадикали у Львові. Такий розвиток подій дозволить без жодного опору проштовхнути сценарій "Путіна-Медведчука", котрий раніше не вдавався, через несприйняття та опір з боку опозиційних політиків.

Про так зване "збереження цілісності країни" за допомогою федералізації, неодноразово говорив Віктор Медведчук. "Розкол у країні був, є і буде. Це об'єктивний факт. Є Захід, є Схід. Українські землі у різний час перебували у складі різних державних об'єднань, що, природно, позначилося і на ментальності, і на культурі, і на способі життя людей. Під час політичної кризи такий розкол стає більш явним. Тому першочергове завдання сьогодні - не допустити розпаду країни", - раніше заявляв Віктор Медведчук, пише fil0saf.livejournal.com.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: