Яценюк відмовився підтримувати людей, що стоять на Майдані зі зброєю

Опозиція не підтримує насильство і озброєний протест і вважає, що ті, хто застосовував зброю, повинні бути притягнуті до суду. Про це заявив голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, повідомили НБН в прес-службі «Батьківщини» у середу, 19 лютого.

«Ми, українська опозиція, ніколи не підтримували ні насильство, ні збройний протест. Це взагалі не наш сценарій... Ми категорично не підтримуємо будь-кого, хто бере в руки зброю. Ми мирний протест, і ми переможемо мирним шляхом», – сказав пан Яценюк.

Також він вважає, що у трагічних подіях 18 лютого винні провокатори і міліція, яка почала стрілянину по протестувальниках.

«Це не перша протестна акція, яка проходила біля парламенту. Два тижні тому до парламенту також підійшли протестувальники. Все було мирно тоді, коли туди не були відправлені провокатори, і коли міліція не стріляла по протестувальниках», – сказав голова фракції «Батьківщина».

«Протест, який відбувається на Майдані – це протест мирних людей. Міліція не може стріляти по мирних протестувальниках. Ті, хто застосовували зброю, повинні бути притягнуті до суду», – також заявив пан Яценюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: