За ніч у Львові госпіталізували 16 осіб

Департамент охорони здоров’я Львівської області повідомляє, що усі медичні заклади області працюють у режимі підвищеної готовності, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА

У всіх лікарнях Львівщини від районних до спеціалізованих обласних центрів цілодобово безвідмовно надається необхідна медична допомога потерпілим під час акцій протесту. У всіх медичних закладах забезпечується дотримання права пацієнтів на захист персональних даних та конфіденційність медичної інформації.

За оперативними даними станом на 8.00 в області щоденно у штатному режимі надають екстрену та швидку медичну допомогу 140 бригад. За оперативними даними впродовж ночі з 18 на 19 лютого з вулиць міста Львова бригадами швидкої медичної допомоги госпіталізовано 16 осіб, з них 11 військовослужбовців.

Шляхом постійної ротації працює 4 реанімобілі обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф для транспортування важко травмованих мешканців області з м. Києва у спеціалізовані стаціонари області. Станом на 14 год. 19 лютого 2014 року реанімобїлями вже перевезено 10 постраждалих.

Водночас департамент охорони здоров'я звертається до всіх мешканців міста з наполегливим проханням не перешкоджати роботі бригад екстреної медичної допомоги, адже кожна хвилина затримання в наданні меддопомоги може коштувати людині життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: