Економічний бойкот регіоналів виступив на захист провладних партійців

Щоб не допустити провокацій

Група Економічний бойкот регіоналів. Львів звернулась до провладних партійців регіону із закликом негайно вийти з лав політсили, а водночас пообіцяли захист тим, на кого сьогодні можуть вчиняти провокації.

Звернення від імені групи у соцмережі Facebook опублікував активіст Отар Довженко.

"Бойкотна спільнота – регіоналам Львівщини: не грайтесь із вогнем!

Два дні бандити у міліцейській формі разом із бандитами-тітушками атакували Майдан, відстрілювали людей на вулицях Києва та інших міст. Ці дні забрали життя кількох десятків наших побратимів і посестер, залишили сотні скаліченими, тисячі пораненими. В кожного з нас серед жертв і постраждалих – рідні, друзі, знайомі.

Повну відповідальність за те, що відбувається, несе Партія регіонів. Її почесний лідер Віктор Янукович і заступник голови Володимир Рибак – люди, що безпосередньо заблокували компромісний варіант у Верховній Раді. Призначені Партією регіонів керівники силових відомств віддають накази розстрілювати людей у Києві й погрожують регіонам, де розпочалось народне повстання.

За таких обставин силові дії проти бізнесів тих регіоналів, яким не вистачає сміливості дистанціюватись від своєї партії та припинити її фінансувати, є неминучими. Влада веде проти українського народу війну на знищення, й дозволити пунктам збору коштів для Партії регіонів працювати було б необачно.

Члени Партії регіонів, які мають залишки сумління й хочуть їх урятувати, виходять із партії та фракції. Такі заяви вже зробили кілька народних депутатів та лідерів партійних осередків у регіонах.

Голова Львівської міської організації ПР Олег Баран 19 лютого оприлюднив заяву про вихід із партії. Виконуючи свої зобов’язання, бойкотна спільнота виключила його з офіційного бойкотного списку. Та це вже не врятує його компанію від величезних збитків. З усіх крамниць «Родинної Ковбаски» у Львові сьогодні зняли вивіски, побоюючись погромів.

Самообороні та активістам ледве вдалося зупинити погромників «Епіцентру» на Хмельницького. Хтозна, що станеться завтра з ринком «Південний» Петра Писарчука, торгівельним центром «РІО» Ігоря Грещука, ресторанами Олега Хоменка та Миколи Кочаряна, «Інтергал-Будом» Володимира Зубика, громадською організацією полум’яної антимайданівки Інни Іваночко, офісами інших членів Партії регіонів. Ми проти погромів,

Звертаємось до львівських регіоналів, які досі не вийшли з партії або зволікають, щоб зробити це на конференції 22 лютого. Часу більше немає. Ці два дні можуть принести нові викиди народного гніву, який уже неможливо стримати.

Ви вступили до Партії регіонів, щоб захистити свій бізнес. Залишаючись у цій партії, ви гарантовано втратите все.

Не грайтеся з вогнем. Оголосіть негайно про вихід із Партії регіонів та саморозпуск усіх первинних організацій партії у Львові та Львівщини. Ваші публічні заяви можуть знизити градус обурення й зупинити подальші силові дії.

Партія-вбивця не має майбутнього на нашій землі, тож подумайте, чи хочете мати майбутнє ви.

Актив ініціативи Економічний бойкот регіоналів. Львів", -- йдеться у зверненні групи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: