Громадські активісти Львівщини оголошують голодування

На знак протесту проти байдужості лідерів держав світу щодо беззаконня, яке чиниться в Україні, представники громадських організацій Львівщини оголошують безстрокове голодування – аж до впровадження санкцій з боку міжнародної спільноти до винуватців вбивств мирних громадян в Україні.

Про це йдеться у зверненні до керівних органів Європейського Союзу, європейських країн, США, інших держав світу, повідомив президент Асоціації роботодавців Львівської області Зеновій Бермес, пише ЗІК.

Голодування вони почнуть сьогодні о 15.00 у 109-у кабінеті Львівської облдержадміністрації.

«Ми, представники громадських організацій Львівської області, свого часу ввійшли в Громадську раду Львівщини для того, щоб доносити позицію громадськості при прийнятті рішень органами влади. На жаль, розвиток подій в Україні показав, що керівництво держави діє всупереч інтересів своїх громадян. Обіцяючи українському народові покращення рівня життя, влада нехтує правами та свободами громадян, що привело більшість українців до зубожіння», – йдеться у зверненні.

Також там зазначено, що керівництво держави проігнорувало бажання більшості громадян жити в Європейському Союзі. Право на мирний протест людей було замінено на застосування жорстокого насилля, викрадення людей на вулицях і лікарнях та застосування до них нелюдських тортур. Все це привело до вбивства десятків мирних громадян. Тисячі людей покалічені на вулицях українських міст і не можуть отримати вчасно медичну допомогу.

Світова спільнота стала свідком безпрецедентного насилля щодо журналістів. Мирний протест громадян українською владою трактується як екстремізм, тероризм та бажання радикально налаштованих громадян захопити владу. На жаль, багато засобів масової інформації світу подають ситуацію на вулицях Києва та багатьох міст України як громадські правопорушення та взаємне насилля з боку протестувальників та влади.

Зосередження всієї повноти влади в руках президента знищило рівновагу між різними гілками влади. Керівництво держави разом із провладною більшістю у Верховній Раді утвердило норми, які узаконили корупцію та відмивання грошей. Це дозволило їм узурпувати національне багатство України. Кожного року статки представників влади незаконно збільшуються на сотні мільйонів та навіть на мільярди доларів. Натомість, у державі «вмирає» підприємницька діяльність, а сама держава скочується у прірву дефолту як перед міжнародними кредиторами, так і перед власним народом.

«Входження держав-сусідів України в Європейський Союз та запровадження політичних та економічних реформ вивело ці країни на новий рівень рівня життя та розвиток демократії. У цей трагічний та дуже тривожний час ми не можемо зрозуміти керівників найвпливовіших держав світу, які спостерігають за протистоянням між владою та українським народом і зволікають із застосуванням санкцій до винуватців вбивств мирних громадян, які відмивають незаконно зароблені кошти в Україні, розміщують їх в банках країн Європи та Америки, а також у офшорних зонах», – йдеться у зверненні.

Всіх львів’ян, які хочуть поїхати до Києва для допомоги на Майдані, просимо зголошуватись за адресою: Шота Руставелі, 2. Тут відбувається відправка на Київ. Телефони гарячої лінії Центру відправки на Київ:

  • 096 812 56 26,
  • 066 540 51 94,
  • 093 748 87 31.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: