Міліції треба повернути приміщення у Львові, - Пісний

Активістам слід повернути міліції приміщення у Львові, аби вона могла працювати. Таке переконання висловив перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний.

Василь Пісний розповів ZAXID.NET, що на даний момент все ще тривають переговори між керівництвом Львівської облради і силовиками. «Сьогодні будемо напрацьовувати певні моменти щодо спільної охорони громадського порядку. Зокрема, йдеться про те, щоб розмістити на базі «Беркута» нашу самооборону. Щоб було де спільно працювати і забезпечити належним чином охорону правопорядку в місті і охорону наших громадян», - сказав перший заступник голови облради.

За його словами, сьогодні керівництво облради збере колишніх керівників ГУ МВС, аби проконсультуватися із ними щодо ситуації, як склалася. Зазначимо, що сам Василь Пісний свого часу також очолював міліцію Львівщини.

На запитання, чи йдеться про те, щоб повернути міліції приміщення, які на сьогодні заблокували активісти, перший заступник облради відповів: «Однозначно. Ці приміщення треба повертати міліції, щоб міліція працювала належним чином і не було ніяких проблем».

За словами Василя Пісного, спільної заяви керівництва облради і силовиків слід очікувати близько 16:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: