Провокації у Львові чинили студенти із Харкова?

Провокації в силових відомствах Львівщини у ніч з 18 на 19 лютого, коли були погроми управлінь внутрішніх справ, служби безпеки, влаштовували курсанти університету внутрішніх справ з Харкова.

Про це розповів депутат Львівської обласної ради Андрій Корнат .

За його словами, цю інформацію він отримав з декількох незв'язаних між собою джерел , згодом її вдалося підтвердити безпосередньо у курсантів - провокаторів.

Депутат розповів, що група курсантів прибула до Львова ще близько трьох тижнів тому. Їх завдання було увійти в довіру до активних львів'янам - учасникам акцій протесту , а в потрібний момент здійснити провокації , спрямовані на дестабілізацію ситуації , відволікати увагу на Західній Україні від подій у Києві.

Цікаво, що, за словами Андрія Корната, одночасно з харківськими курсантами у Львові з'явився новий керівник обласного СБУ.

Провокатори також спробували влаштувати погроми великих торгових центрів Львова , однак , городяни не піддалися на провокацію. Більше того , вони виявили провокаторів , визначили , де базуються курсанти , на чому пересуваються.

Вчора їх спіймали, молоді люди довго викручувалися, але згодом зізналися , що вони - курсанти УВС 3-4 курсу з Харкова, криміналістичної кафедри.

Андрій Корнат від свого імені та імені львів'ян звернувся до батьків курсантів із закликом забрати своїх дітей додому , не дозволити їм виконувати злочинні накази. « Це відверто антисуспільна , антидержавна робота» , - зазначив депутат і додав , що хлопці хороші , вони стануть дуже хорошими фахівцями , - « Нехай вони їдуть додому і не беруть участі в злочинних діях».

Главное

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: